Taxi Leidsche Rijn

BEL: 030-2072330

Snel een taxi nodig in Leidsche Rijn?

Een taxibedrijf in Leidsche Rijn dat betrouwbaar, betaalbaar en snel is. Dat is Royaltaxiutrecht. Met een groot aantal taxi’s is het voor ons mogelijk om in Leidsche Rijn binnen no-time voor uw deur te staan. Bovendien verkopen wij nooit ‘nee’: we proberen namelijk altijd zo snel mogelijk een van onze taxi’s bij u te krijgen. Onze gecertificeerde chauffeurs rijden in sedans, stationwagens en taxibusjes. Dit betekent dat er voor bijna elke wens wel de juiste taxi valt te vinden; de busjes kunnen namelijk tot wel acht personen vervoeren. Kortom, op Royaltaxiutrecht kunt u rekenen voor een taxi in Leidsche Rijn!

Taxibedrijf in Leidsche Rijn met betaalbare tarieven

Op zoek naar een betaalbaar taxibedrijf in Leidsche Rijn? Reken dan op Royaltaxiutrecht! Wij hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor een heel aantal bestemmingen garandeert ons bedrijf ook vaste prijzen. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent, zonder voor verrassingen te staan na de rit. Bovendien hebben we eerlijke prijzen: bij vertraging betaalt u geen extra kosten. Er valt op verschillende manieren af te rekenen in onze taxi’s bij ons taxibedrijf in Leidsche Rijn:

N

Pin, Cash

N

Op rekening (zakelijke klanten), Creditcard (+4,50)

10 x Royaltaxiutrecht

N

Ervaren chauffeurs

N

Klantgericht

N

Verzorgde chauffeurs

N

Snel op locatie

N

Gecertificeerd directievervoer

N

Geen ‘nee’

N

Uitgebreid wagenpark

N

Ruime betalingsmogelijkheden

N

Vaste tarieven voor vaste bestemmingen

Meer weten over ons taxibedrijf in Leidsche Rijn?

Wij geven uiteraard graag meer informatie over Royaltaxiutrecht. Wilt u alleen een taxi boeken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Neem nu contact op voor een taxi in Leidsche Rijn!

Contact

Telefoon

030-2072330

E-mail

contact@royaltaxiutrecht.nl

Translate »